Ecolizer Bugs Away

De natuurlijke vijand van ongedierte Ecolizer BUGS-AWAY bestrijdt schadelijke insecten op een natuurlijke, maar zeer effectieve wijze.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€27,50
Excl. btw

De natuurlijke vijand van ongedierte

Ecolizer Bugs Away bestrijdt schadelijke insecten op een natuurlijke, maar zeer effectieve wijze. Insecten zoals spint, bladluis, trips en witte vlieg kunt u met Bugs Away, op een biologisch verantwoorde wijze van uw planten weren.Bugs Away werkt ook tegen larven en volwassen exemplaren van de spintmijt, die zowel door het contact met de plant als door opname via de monddelen verdwijnen. Ook resistente spint kan uitstekend met dit middel worden bestreden. Bugs Away is biologisch afbreekbaar en laat geen residu achter ophet blad. Het product is gebaseerd op een combinatie van kaliumzouten en vetzuren. Bugs Away versterkt en vitaliseert tegelijkertijd de plant en maakt het blad groener.

Toepassing: U kunt Bugs Away curatief en preventief gebruiken.

Gebruik 10 ml. tot 20 ml. op 1 liter water.
Dosering preventief: een keer per week spuiten vanaf aanvang van de cyclus tot het moment van bloem- vorming.

Dosering curatief: twee keer per week spuiten, bij veel overlast drie keer.
Bevochtig het blad boven en onder goed.Waarschuwing: gebruik van Bugs Away bij aanvang van de topvorming kan schimmels ver- oorzaken.

Leverbaar: in flessen van 600 ml., 1200 ml. en 5 liter

Bugs Away is een Gewasbeschermingsmiddel van Natuurlijke Oorsprong (GNO) en is toegelaten op basis van de Regeling Uitzonderingen Bestrijdingsmid- delen (RUB), juli 2000.

Inhoud:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen