Ecolizer Bloom Up

Ecolizer Bloom Up is een vloeibare organische meststof en is bij uitstek geschikt voor de biologische teelt van gewassen. Bloom Up stimuleert de vruchtzetting en zorgt voor een langere en krachtiger bloeifase.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€55,00
Excl. btw
Ecolizer Bloom Up is een vloeibare organische meststof en is bij uitstek geschikt voor de biologische teelt van gewassen.
 
Ecolizer Bloom Up stimuleert de vruchtzetting en zorgt voor een langere en krachtiger bloeifase. Het gebruik van Bloom Up leidt tot een aanzienlijke smaakverbetering van het eindproduct.
Bloom Up draagt bij aan een kwalitatief en kwantitatief betere oogst. De enzymen in Bloom Up hebben een reinigende werking op leidingen en druppelsystemen.
 
Ecolizer Bloom Up bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bloom Up is gebaseerd op een mix van gefermenteerde planten- en zeewierextracten. Bij het fermentatieproces worden géén chemicaliën gebruikt. De vergisting resulteert in een voedingsrijke mix van koolhydraten, polysacchariden, aminozuren, vitamines, plantaardige hormonen, enzymen en micronutriënten.
 
De verhouding van de werkzame stoffen in Bloom Up zijn speciaal afgestemd op de bloeifase van het gewas. Bloom Up is milieuvriendelijk en eenvoudig in het gebruik.
 
Toepassing:
Bloom Up is een voedingssupplement dat is ontwikkeld voor de teelt van groente en fruit in kassen en potten. Gebruik Bloom Up in combinatie met Ecolizer Top Up voor een uitbundige bloei en een hoge opbrengst met grote vruchten. Voor de optimale smaak de allerlaatste dagen het substraat spoelen met Ecolizer Enzymes. Gebruik Bloom Up samen met de reguliere basisvoeding.
 
Werkzame stoffen: zeewierextracten, vinasse, aminozuren, vitaminen
 
Samenstelling: Element WW in %

Organisch materiaal

58.5%

Koolstof (C)

26.1%

Stikstof (N)

3.0%

Kaliumoxide (K2O)

5.0%

Koper (Cu)

0.01%

Zink (Zn)

0.01%

 

Concentratie: 1:1000
 
Gebruiksaanwijzing: Oplossen in het gietwater. Dagelijks toedienen gedurende de gehele bloeifase van de plant.
 
Dosering: 1 ml per liter gietwater (1:1000)
 
Verkrijgbaar in: 100 ml - 250 ml - 500 ml - 1000 ml - 5000 ml
 
Bewaarinstructie: Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en donker bewaren. Minimum bewaartemperatuur 5°C.
 
Veiligheidsinstructie: Zie veiligheidsblad.
 
Milieuinstructie: Zie veiligheidsblad.
 
Certificering: Gecertificeerd door ECOCERT SA F–32600.
 
Legal: Dit product is toegelaten voor gebruik in biologische landbouw volgens EU regulering 834/2007 en 889/2008.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen