Ecolizer Basics A+B Fertilizer

Ecolizer basisvoeding A + B is een bio-minerale 2 componenten voeding voor zowel de groei als de bloei
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€39,95
Excl. btw

Een complex groeiproces vraagt om voeding in balans

Ecolizer BASICS A+B is een gecombineerde biominerale voeding die is opgebouwd uit de perfecte verhouding tus- sen stikstof, fosfor en kalium. Deze stabiele basisvoeding bevat grondstoffen van foodgrade kwaliteit.
Ecolizer BASICS A+B is zo uitgebalanceerd dat het geen ballaststoffen bevat. Spoelen en draineren van het substraat is in principe niet noodzakelijk, doch Ecolizer adviseert ten behoeve van een gezond bodemleven dit toch eens per 14 dagen te doen.

let op! :


• In het schema wordt uit gegaan van een EC leidingwater 0,5. In sommige gebieden kan de EC behoorlijk afwijken. Is de EC lager dan kan het schema gewoon worden aangehouden. Is de EC van het leidingwater hoger (bijv. 0,8), verhoog de EC in het schema dan met 0,3.


• Hoe hoger de EC van het leidingwater, hoe meer stoffen er in zitten die een plant niet fijn vindt (chloor/natrium). Regelmatig doorspoelen van het substraat is dan nood- zakelijk (om de 7-8 dagen).


• Het gebruik van Ecolizer BASICS op zwaar bemeste aarde wordt afgeraden. Gebruik hiervoor Ecolizer Soil 1.Ecolizer BASICS A+B is zeer stabiel en zuinig in gebruik. Uiteraard is Ecolizer BASICS A+B te gebruiken op elk substraat en op ieder gewas.

Inhoud: 1000 ml
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen